Om Befree.dk

Hvem er vi?

Befree.dk er en spændende handelsvirksomhed indenfor POS/markedsføringsmaterialer til både indoor og outdoor kampagner. Som handelsvirksomhed har vi mulighed for at matche vores kunders behov, frem for at skulle matche behovet efter egen produktionens muligheder. Denne fleksibilitet sammenholdt med vores mange års know how, gør os til en unik samarbejdspartner, der har 100% fokus på behovet uanset opgavens størrelse og kvalitet. Vi levere en løsning som matcher behovet og budgettet.

 

Hvad laver vi for kunderne? 

Den grafiske branche er mangfoldig, storslået og mulighederne er enorme i forhold til materiale valg og produktion. Derfor spænder vores kompetencer også bredt, lige fra små til store opgaver.
Vores spidskompetence er digital & storformat print, samt offset tryk. Det kan være opgaver som f.eks stofbannere, folieprint, papirprint, plancher, outdoor plakater, udstillingselementer i form af rollups, messevægge, diske, LED rammer, brochurer og kataloger trykt i offset, vand med logo (se også www.labelvand.dk). Dette er blot et udsnit af de mange muligheder vi kan og er gode til.

Ring endelig til os, hvis du er i tvivl eller blot er nysgerrig. Vi kan med stor sandsynlighed gøre en forskel for dig og din virksomhed.

 

Mikkel Overgaard
Salg

mo@befree.dk
Tel. 7630 1036
Mobil 42 600 100

Morten Svankjær
Direktør | Salg


ms@befree.dk
Tel. 7630 1036
Mobil 5050 4220

Hvorfor BEFREE.DK
Fordi vi har 100% fokus på dit behov og opgavens karakter. Du skal vælge os pga vores store og brede know how indenfor den grafiske verden. Fordi vi matcher produktionen efter behovet og ikke behovet efter produktionen. Fordi vi kan levere en løsning, hvor andre giver op.