Om Befree.dk

Fra idé til succes

Egentlig startede Befree.dk som en sjov idé hjemme hos den nuværende ejer, Morten Svankjær, tilbage i 2001. Ideen fortsatte med at summe og udvikle sig, og den endte med at tage endelig form i 2004, hvor firmaet lagde fra land.

Dengang var det overordnede fokus på at hjælpe virksomheder med printet materiale til både indoor og outdoor kampagner såsom plakater, folieprint, roll-ups, messevægge, stofbannere, brochurer, kataloger og visitkort, men ved en ren tilfældighed opstod muligheden for at udvide forretningen året efter i 2005. En kunde havde brug for at få leveret 5000 flasker vand med logo, så han henvendte sig til Morten Svankjær for at høre, om det var en opgave, han kunne klare. Og det blev for alvor startskuddet til det, som er gået fra en enkelt forespørgsel på et par tusind flasker logo-vand til den forretning i vækst, som Befree.dk er i dag. I første omgang blev vandflaskerne importeret fra først Ungarn og dernæst fra Vilnius i Litauen, og i dag kommer alle vandflasker fra Danmark og Tyskland.

Intet er for stort, intet er for småt

Kundekredsen hos Befree.dk spænder vidt; fra de mindre virksomheder til de helt store kunder, som bruger Befree.dk som fast leverandør af logo-vand. Blandt de faste kunder er der både sandwichbarer, kantiner, Nationalmuseet, Kronborg Slot, Christiansborg Slot og Kongernes Jelling. Nogle har brug for mindre, hurtige leverancer, mens andre kunder benytter sig af en lagerløsning, hvor de bestiller store partier hjem, som bliver styret af Befree.dk, så disse kunder hele tiden kan få leveret logo-vand. Andre kunder ønsker for eksempel logo-vand til messer eller andre specielle arrangementer, og værd at vide er, at det er muligt at bestille logo-vand helt ned til 280 flasker – og de mindre mængder kan leveres inden for kort tid. Kort sagt, ingen ordre er for stor eller for lille. Vi rådgiver også gerne, hvis du er i tvivl, så kontakt os endelig. Befree.dk udvider sortimentet med jævne mellemrum. Vi er stadig leveringsdygtige i printet materiale udover vores logo-vand, og vi klarer også både gaveæsker og papkrus med logo, og som det seneste skud på stammen kan du nu også købe lækker og velsmagende slik med logo til dine kunder, gæster og ansatte.

 

Hvorfor BEFREE.DK

Fordi vi har 100% fokus på dit behov og opgavens karakter. Du skal vælge os pga vores store og brede know how inden for den grafiske verden, og fordi vi matcher produktionen efter behovet og ikke behovet efter produktionen. Og fordi vi kan levere en løsning, hvor andre giver op.

 

Morten Svankjær
Direktør | Salg


ms@befree.dk
Tel. 7630 1036
Mobil 5050 4220