Hvad er Roll Up?

Oprettet d.

Det spørgsmål kender du helt sikkert allerede svaret på, for vi ser jo Roll Up banner systemer overalt vi kommer hen, både på messer, i butikker og på kontorer. Og det gør vi fordi, at systemerne er lette og fylder ikke ret meget, samt de kan bruges igen på den ene messe efter den anden. Prisen på Roll Up er også blevet væsentlig mindre med årene, hvilket gør dem interessante som billig markedføring med stor visuel gennemslagskraft.


Roll Up - Ofte stillet spørgsmål

Herunder giver vi dig svar på spørgsmål vi ofte har mødt, når vores kunder gerne vil bestille Roll Up banner for første gang. Finder du ikke lige svar på det spørgsmål du sidder med, skal du bare kontakte os, så hjælper vi gerne.

Har i en template jeg kan bruge til min fil?

Ja - Når du vælger hvilken størrelse du er interesseret i på vores modeloversigt, finder du en pdf guideline på produktsiden, der nøje beskriver hvilke mål og format du skal lave dit Roll Up design i.

Kan i hjælpe mig med at designe min Roll Up banner?

Ja - Vi har egen inhouse grafisk afdeling, hvor vi siden 2005 har hjulpet mange kunder med ideudvikling til deres kampagner og budskaber.

 

Bestil Roll Up banner her

Hvilke størrelser kan jeg vælge mellem?

Roll Up fåes i mange forskellige størrelser, kvaliteter og designs. Vi tilbyder en række af de mest brugte, både af den prisbillige og de lidt dyrere og mere eksklusive slags. Standard størrelserne er: 85x200 cm. 100x200 cm. 120x200 cm.

Hvordan fungere Roll Up og hvordan bruger jeg dem bedst?

Når du modtager den eller dine færdige Roll Up bannere fra BEFREE.DK er de klar til brug. Du skal ikke tænke på andet end at opstille dem hvor du skal bruge dem. De leveres i en smart nylontaske som samtidig beskytter dem, når du ikke bruger dem. Med det smarte fjedresystem er banneren rullet sammen i alukassetten, som også fungere som foden på din Roll Up. Med kassetten følger der nogle korte alustænger der samles til en lang. Den montere du på kassetten og strækker banneren ud af kassetten og hægter den fast på toppen af alustangen, ligesom et omvendt rullegardin. Nu er den klar til brug og pakkes lige så let sammen igen efter brug, klar til næste gang.

Kan jeg skifte banner på min Roll Up?

Ja -  Det kan du godt, men om det kan betale sig i tid og udgift skal du selv afgøre. Bruger du de mere eksklusive modeller, giver det god mening at tilkøbe ny banner til kassetten. Ved de billige budget modeller kan det oftes ikke betale sig at bruge for lang tid på det. Valget er dit, vi kan hjælpe dig med begge løsninger. Kontakt os for tilbud på dine eksisterende systemer.

 

Bestil Roll Up banner her

Hvor mange sider er der på en Roll Up banner?

Du kan vælge løsninger der er enkeltsidet (mest almindeligt) eller dobbeltsidet som egner sig godt til opstilling på messer, passager eller gennemgange hvor folk kommer forbi fra begger sider.

Sender i fragtfrit?

Nej - Vi forsøger at være skarpe på stk. prisen, så vores kunder kan se hvad varens pris og hvad fragt koster. Fragt er desværre blevet en dyr post, som forandre sig hele tiden. Derfor er fragten af administrative grunde, heller ikke inkluderet i prisen på vores webshop. Til gengæld kan vi holde fragtprisen ens for op til 6 stk. 

Hvad er leveringstiden på Roll Up bannere?

Normal leveringstid er kun 6-7 arbejdsdage, fra modtagelse af færdig fil til print eller godkendelse af det design som vi har udfærdiget til dig.

 

Bestil Roll Up banner her

 

Vi har de Roll Up klar til print du mangler, skal vi hjælpe dig med at få budskabet ud?

Hvordan skal din Roll Up se ud?