Hvad gør I for miljøet?

Oprettet d.

Både nationalt og globalt er der rigtig stor fokus på genbrug, miljøvenlighed og bæredygtighed - og med god grund. Derfor er vi glade for at kunne sige, at hos Befree.dk er vi de første i Danmark, som kan levere logovand til vores kunder, hvor flaskerne er produceret af 100% genbrugsplast ♻️

Fra april 2019 begyndte en af vores leverandører, Husum Water, nemlig at producere alle logo-flasker af genanvendeligt plast, og vores andre leverandører er på vej i samme retning.

 

Efterspørgsel på grønne produkter

Vi oplever stor efterspørgsel fra vores kunder på logoprodukter med grøn profil, og vi er glade for at kunne tilbyde logovand, som er CO2-neutralt produceret, og hvor flaskerne bliver lavet af 100% genbrugsplast.

Den CO2-neutrale produktion kommer af, at Husum Water siden januar 2012 udelukkende har produceret vandflasker med elektricitet, hvor 2/3 kommer fra vandkraft og 1/3 fra vindkraft. Derudover er virksomhedens tagflader er dækket af solceller, så den grønne DNA er gennemgående hos Husum Water.

Fantastisk retursystem gør en forskel

Selvom de millioner af plastflasker, vi leverer om året, kun er en dråbe i havet, hvad angår plast- og miljøudfordringen, så er det i vores optik vigtigt, at vi alle står sammen og løfter i flok, når det kommer til miljøet.

Men vi må heller ikke glemme, at vi har et af verdens bedste retur-systemer i Dansk Retursystem, og panten på plastflaskerne gør, at det kun er ganske få af de flasker, vi leverer, som ender i naturen.

 

Se udvalget af logovand flasker i 100% genbrugsplast